Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν σήμερα στην τ/κ κοινότητα 75.000 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ε/κ επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία, Λεωνίδας Φυλακτού.

 
Πρόκειται, είπε, για ποσότητα από την παραλαβή που η Κυπριακή Δημοκρατία δέχθηκε χθες από την ΕΕ. Είναι η πρώτη φορά που δίδονται τέτοια τεστ στους Τ/κ, όπως πρόσθεσε.
 
Ο κ. Φυλακτού υπενθύμισε ότι για την χρήση των συγκεκριμένων τεστ είχε προηγηθεί συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης, στην παρουσία ειδικών όπου συζητήθηκε το θέμα και απαντήθηκαν ερωτήσεις για την χρήση.
 
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα γίνεται χρήση μόνο των τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Τριμερείς συναντήσεις με Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Τουρκία την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη

Πηγή του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας ανέφερε ότι την Παρασκευή προβλέπεται να γίνουν στην Κωνσταντινούπολη τριμερείς συναντήσεις στο πλαίσιο των ειρηνευτικών συνομιλιών που επρόκειτο να ξεκινήσουν μεταξύ των Ρώσων και των Ουκρανών.