Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν 75.000 rapid test σήμερα στην τ/κ κοινότητα

Παραδόθηκαν σήμερα στην τ/κ κοινότητα 75.000 τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου, μέσω του οδοφράγματος Αγίου Δομετίου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο ε/κ επικεφαλής της Τεχνικής Επιτροπής για την υγεία, Λεωνίδας Φυλακτού.

 
Πρόκειται, είπε, για ποσότητα από την παραλαβή που η Κυπριακή Δημοκρατία δέχθηκε χθες από την ΕΕ. Είναι η πρώτη φορά που δίδονται τέτοια τεστ στους Τ/κ, όπως πρόσθεσε.
 
Ο κ. Φυλακτού υπενθύμισε ότι για την χρήση των συγκεκριμένων τεστ είχε προηγηθεί συνάντηση μέσω τηλεδιάσκεψης, στην παρουσία ειδικών όπου συζητήθηκε το θέμα και απαντήθηκαν ερωτήσεις για την χρήση.
 
Να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα γίνεται χρήση μόνο των τεστ PCR.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE