Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Το πρώτο φλερτ στη «Φάρμα» - Αυτοί είναι οι δυο παίκτες που έχουν έρθει κοντά

Η «Φάρμα» έχει κάνει δυναμική είσοδο στο τηλεοπτικό τοπίο και όσο περνάνε οι μέρες, δημιουργούνται φιλίες, κόντρες και αντιπαραθέσεις.

Στο ριάλιτι περιπέτειας φαίνεται ωστόσο πως έχουμε και τον πρώτα σημάδια...έρωτα, καθώς δύο παίκτες έχουν έρθει ήδη πάρα πολύ κοντά. Ο λόγος για τον Ντούπη και την Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Η αποκάλυψη έγινε στο «Πρωινό» την Παρασκευή, όπου μάλιστα προβλήθηκε και αποκλειστικό βίντεο στο οποίο βλέπουμε τον Ντούπη και την Κυριακή να είναι πολύ κοντά και μάλιστα την αεροσυνοδό να βοηθάει τον επιχειρηματία να κάνει μπάνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE