ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μπόνους χαλαρώσεις για την Πρωταπριλιά - Χωρίς συστάσεις από επιδημιολόγους

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Μπόνους χαλαρώσεις για την Πρωταπριλιά - Χωρίς συστάσεις από επιδημιολόγους

Φουντώνουν οι φήμες όσο πλησιάζει η ημέρα των ανακοινώσεων (αύριο Τετάρτη 31/3) που θα αφορούν τις χαλαρώσεις του πρώτου δεκαπενθημέρου Απριλίου.

Όπως είχε συμβεί άλλωστε και την Καθαρά Δευτέρα πληροφορίες αναφέρουν πως με την αυριανή ανακοίνωση -που θα γίνει διά στόματος του υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου- πέραν της δέσμης μέτρων που θα μας συντροφεύουν για τις επόμενες 15 ημέρες, αναμένεται και... δώρο.

Δηλαδή υπάρχει εκ πρώτης όψεως η πρόθεση να δοθούν χαλαρώσεις που θα αφορούν καθαρά την αργία της 1ης Απριλίου, όπως είχε συμβεί προ τριών εβδομάδων με την Καθαρά Δευτέρα αντίστοιχα.

Όπως καταφέραμε να αλιεύσουμε πάντως, οι όποιες ‘μπόνους διευκολύνσεις‘ ίσως ανακοινωθούν δε θα προέρχονται από συστάσεις της επιδημιολογικής συμβουλευτικής ομάδας.

Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν αναφερθεί, σε καμία από τις συζητήσεις και τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν ερωτήθηκαν για παρόμοιο σενάριο.

Κάτι που από μόνο του μαρτυρά, πως στο αισιόδοξο σενάριο που θα επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για το... ‘Πρωταπριλιάτικο δώρο’ οι όποιες αποφάσεις θα είναι καθαρά πολιτικές.

Οι επιλογές πάντως, εάν αφαιρέσουμε τον κίνδυνο συνωστισμού και συναθροίσεων δεν είναι ιδιαίτερα πολλές και οφείλουν να συνάδουν με τα μέτρα που θα εξαγγελθούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE