ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που παίρνουν αναβολή μέχρι τις 24 Απριλίου

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που παίρνουν αναβολή μέχρι τις 24 Απριλίου

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο, του οποίου θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με σκοπό να αποφασιστούν οι περαιτέρω χαλαρώσεις για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς των κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναμένεται να αυξηθεί αριθμός των ατόμων σε γυμναστήρια και τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για το θέμα των μαθητών, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στα θρανία στις 2 Απριλίου, ενώ προκρίνεται η αύξηση του αριθμού ατόμων στα ιδιωτικά φροντιστήρια, με έξι αντί τέσσερις μαθητές εντός της αίθουσας.

Αυτό που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος είναι η αύξηση των μηνυμάτων sms από δύο σε τρία μόνο για τα Σαββατοκύριακα. Στο μεταξύ, η κυκλοφορία των πολιτών παραμένει μέχρι τις 11 το βράδυ, καθώς επίσης δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σε σχέση με τους περιορισμούς των μετακινήσεων σε σπίτια.

Σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης δεν αναμένονται αλλαγές σε αυτή τη φάση, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το ζήτημα του ανοίγματος των εσωτερικών χώρων θα τεθεί στο τραπέζι, μετά τις 24 Απριλίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE