Αναστασιάδης, με σκοπό να αποφασιστούν οι περαιτέρω χαλαρώσεις για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς των κορωνοϊού."/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Οι χαλαρώσεις που παίρνουν αναβολή μέχρι τις 24 Απριλίου

31.03.2021
10:07
Κορωνοϊός

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο, του οποίου θα προεδρεύσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, με σκοπό να αποφασιστούν οι περαιτέρω χαλαρώσεις για αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων κατά της διασποράς των κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, αναμένεται να αυξηθεί αριθμός των ατόμων σε γυμναστήρια και τις κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Για το θέμα των μαθητών, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή στα θρανία στις 2 Απριλίου, ενώ προκρίνεται η αύξηση του αριθμού ατόμων στα ιδιωτικά φροντιστήρια, με έξι αντί τέσσερις μαθητές εντός της αίθουσας.

Αυτό που αναμένεται να τεθεί επί τάπητος είναι η αύξηση των μηνυμάτων sms από δύο σε τρία μόνο για τα Σαββατοκύριακα. Στο μεταξύ, η κυκλοφορία των πολιτών παραμένει μέχρι τις 11 το βράδυ, καθώς επίσης δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι σε σχέση με τους περιορισμούς των μετακινήσεων σε σπίτια.

Σε ό,τι αφορά τους χώρους εστίασης δεν αναμένονται αλλαγές σε αυτή τη φάση, ενώ όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, το ζήτημα του ανοίγματος των εσωτερικών χώρων θα τεθεί στο τραπέζι, μετά τις 24 Απριλίου.