Επίσκεψη στο Δημοτικό Σωτήρος στην Λάρνακα

Επίσκεψη στο Δημοτικό Σωτήρος στην Λάρνακα

Η ΑΕΚ έδωσε σήμερα συνέχεια στο κοινωνικό της έργο.

Η επίσημη ενημέρωση:

Σε συνέχεια του κοινωνικού μας έργου αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Jorge Monteiro και Χριστόφορο Κούρτη, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Κυριάκο Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Σωτήρος στην Λάρνακα.

Η αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού μας τμήματος συνομίλησε με τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς τους σχετικά με την βία στα γήπεδα, τον ρατσισμό και τον κοινωνικό διαχωρισμό.

Μετά την εποικοδομητική συζήτηση και διάλογο προκειμένου τα παιδιά να σχηματίσουν μία ξεκάθαρη εικόνα για το μέγεθος του προβλήματος, ακολούθως οι ποδοσφαιριστές μας υπέγραψαν αυτόγραφα και έβγαλαν αρκετές αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

Φανερά συγκινημένος ο ΠτΔ – Συνάντησε παιδιά που είχαν απαχθεί από τη Ρωσία και επαναπατρίστηκαν στην Ουκρανία – Δείτε φωτογραφίες

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Κέντρο Προστασίας των Δικαιωμάτων των Παιδιών, καθώς και τον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας, στο Κίεβο.

BEST OF TOTHEMAONLINE