Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία TopRidge Pharma υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή περισσότερων των 100 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου δύο δόσεων Sputnik V κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). 

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) το οποίο προωθεί το ρωσικό εμβόλιο στο εξωτερικό ανακοίνωσε ότι οι δυο πλευρές σχεδιάζουν να συνεργαστούν στον τομέα της διενέργειας κλινικών δοκιμών στην Κίνα και να προωθήσουν την χρήση του εκεί.

Η εταιρεία TopRidge Pharma θα αναλάβει την διανομή του εμβολίου στην ηπειρωτική χώρα, στο Χονγκ Κόνγκ, στο Μακάο και στην Ταιβάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.