Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική TopRidge Pharma θα παράγει το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V

Η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία TopRidge Pharma υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή περισσότερων των 100 εκατομμυρίων δόσεων του ρωσικού εμβολίου δύο δόσεων Sputnik V κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF). 

Το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) το οποίο προωθεί το ρωσικό εμβόλιο στο εξωτερικό ανακοίνωσε ότι οι δυο πλευρές σχεδιάζουν να συνεργαστούν στον τομέα της διενέργειας κλινικών δοκιμών στην Κίνα και να προωθήσουν την χρήση του εκεί.

Η εταιρεία TopRidge Pharma θα αναλάβει την διανομή του εμβολίου στην ηπειρωτική χώρα, στο Χονγκ Κόνγκ, στο Μακάο και στην Ταιβάν, αναφέρεται στην ανακοίνωση του RDIF.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE