Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση από το reality – Τι ισχύει με τον Τριαντάφυλλο

Survivor: Φήμες για οικειοθελή αποχώρηση από το reality – Τι ισχύει με τον Τριαντάφυλλο

Μια έντονη φήμη κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες η οποία ήθελε τον Τριαντάφυλλο να έχει επικοινωνήσει με την σύζυγο του και να της δηλώνει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από το Survivor.

Με δεδομένα τα όσα καταγράφουν οι κάμερες πως συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο με τους περισσότερους παίκτες να έχουν ταχθεί απέναντι από τον Τριαντάφυλλο, ένα τέτοιο σενάριο δεν θα ήταν απίθανο.

Εξάλλου, ο Τριαντάφυλλος, πριν λίγες μέρες κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής Survivor δάκρυσε για την επίθεση που δέχεται ενώ πρόσφατα, «λύγισε» πάλι για την απομόνωση που του έχει επιβληθεί από τους συμπαίκτες του.

Το πρωί της Πέμπτης, η εκπομπή «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε στο θέμα και η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου έβαλε τα πράγματα στη θέση τους γνωστοποιώντας τα όσα της είπε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου Δήμητρα.

Στο τηλεφώνημα αυτό η κ. Δήμητρα ήταν αρκετά θυμωμένη για τα όσα γράφονται περί αποχώρησης του Τριαντάφυλλου από το Survivor ενώ ξεκαθάρισε πως από τη μέρα που ο τραγουδιστής ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο, δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.