ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή υπόθεση οδήγησε στη σύλληψη 45χρονου- Φρίκη με αυτά που φέρεται να έβλεπε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Σοβαρή υπόθεση οδήγησε στη σύλληψη 45χρονου- Φρίκη με αυτά που φέρεται να έβλεπε

Στη σύλληψη άνδρα, ηλικίας 45 ετών, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης ή κατοχής παιδικής πορνογραφίας και εξασφάλισης παιδικής πορνογραφίας. 

 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που έφθασε στην Αστυνομία, μέσω Europol. Σύμφωνα με την πληροφορία χρήστης διαδικτύου, που εντοπίζεται στην Κύπρο, φέρεται να είχε εξασφαλίσει πρόσβαση σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση, οπτικοακουστικού υλικού σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων προσώπων. 

Από τις εξετάσεις του Κλάδου Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 45χρονου. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Τη σύλληψή του, ακολούθησε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα κινητό τηλέφωνο, δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μία μονάδα αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων (USB). 

Ο Κλάδος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE