Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τούρκου ΥΠΑΜ με Αμερικανό ομόλογό του

Πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Τούρκου ΥΠΑΜ με Αμερικανό ομόλογό του

Tην πρώτη του τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ομόλογό του Λόιντ Τζέιμς Όστιν είχε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, με τον οποίο συζήτησαν θέματα περιφερειακής ασφάλεια και διμερής αμυντικής συνεργασίας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού Υπουργείου Άμυνας, οι δύο Υπουργοί τόνισαν τη σημασία των στρατηγικών σχέσεων, την ανάπτυξη κοινής κατανόησης της περιφερειακής και παγκόσμιας ασφάλειας, την επίλυση προβλημάτων με βάση το πνεύμα της στρατηγικής εταιρικής σχέσης και της συμμαχίας.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας συνεχάρη τον Λόιντ Τζέιμς Όστιν για τον διορισμό τους ως επικεφαλής του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου

BEST OF TOTHEMAONLINE