Την Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτάται η λίστα του Ελεγκτή με τα κόκκινα δάνεια ΠΕΠ

Την Δευτέρα στην ιστοσελίδα της Βουλής αναρτάται η λίστα του Ελεγκτή με τα κόκκινα δάνεια ΠΕΠ

Η δημοσιοποίηση της λίστας του Γενικού Ελεγκτή, των Μη Εξυπηρετούμενων Χορηγήσεων (ΜΕΧ) από πρώην συνεργατικά πιστωτικά ιδρύματα σε Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ), που αφορά 22 ΠΕΠ, σε συνέχεια της απόφασης που ενέκρινε η Ολομέλειας της Βουλής θα δημοσιευτεί τη Δευτέρα ως μέρος των πρακτικών της συνεδρίας, όπως έγινε και με τη λίστα Γιωρκάτζη.

Υπέρ της δημοσιοποίησης της λίστας ψήφισαν 41 Βουλευτές, εναντίον ένας, ενώ υπήρξαν και 2 αποχές. Με βάση τη σχετική πληροφόρηση από τη Βουλή, κατά της δημοσιοποίησης ψήφισε ο Ζαχαρίας Κουλίας κα αποχή τήρησαν ο Μαρίνος Σιζόπουλος και Κώστας Κωνσταντίνου του ΔΗΣΥ.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

ΠτΔ: Η Προεδρία της ΕΕ, οι εκλογές στα κατεχόμενα και η νέα διευρυμένη συνάντηση για το Κυπριακό

Αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής της νέας πενταμερούς για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατία Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε πως αναμένουμε τα Ηνωμένα Έθνη να προβούν σε σχετικές ανακοινώσεις.