«Καμπανάκι» από τον Καραγιάννη για τα υψηλά κρούσματα: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500»

«Καμπανάκι» από τον Καραγιάννη για τα υψηλά κρούσματα: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500»

Υπερβολικά υψηλό και ανησυχητικό χαρακτήρισε τον αριθμό των σημερινών (02/04), κρουσμάτων, ο καθηγητής μοριακής ιολογίας και μέλος της Επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης.

Φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega, το βράδυ της Παρασκευής, ο Δρ. Καραγιάννης σημείωσε πως ο κόσμος έχει ξεφύγει αρκετά τις τελευταίες μέρες.

«Ελπίζω το σημερινό να ήταν παροδικό γεγονός, αλλά δεν νομίζω γιατί εδώ και κάποιες μέρες φαινόταν άνοδος του ποσοστού θετικότητας και στην Λευκωσία και στην Λάρνακα», δήλωσε.

Την ίδια ώρα έστειλε μήνυμα στους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά τους, για το πού κυκλοφορούν, τώρα με το άνοιγμα των σχολείων.

Τέλος σημείωσε πως: «Διαισθάνομαι ότι τις επόμενες τρεις μέρες, ίσως διακυμανθούμε πάνω από τα 500 κρούσματα και ελπίζω να είμαι λάθος».

Δείτε όσα είπε:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE