Μίλησε για το Πάσχα η Δρ. Πανά: Όσα απάντησε για εκκλησία και συναθροίσεις σε σπίτια

Μίλησε για το Πάσχα η Δρ. Πανά: Όσα απάντησε για εκκλησία και συναθροίσεις σε σπίτια

Για την εξέλιξη της πανδημίας στο νησί αλλά και για τις σκέψεις που κάνουν τα μέλη της επιδημιολογικής ομάδας για τα μέτρα που θα είναι σε ισχύ το φετινό Πάσχα μίλησε η Δρ. Ζωή Δωροθέα Πανά. 

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Alpha Ενημέρωση», το μεσημέρι της Τρίτη, η Δρ. Πανά, ανέφερε μεταξύ άλλων και για την κακή επιδημιολογική εικόνα που υπάρχει τις τελευταίες μέρες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται και στο ότι είμαστε σε φάση άρσης περιοριστικών μέτρων, καθώς μετρούμε 2 εβδομάδες με την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης.

Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία της για το μεταλλαγμένο στέλεχος, τονίζοντας πως είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει και η Κύπρος αλλά και όλη η Ευρώπη.

Σε ό,τι αφορά τις μέρες του Πάσχα και τα μέτρα που θα ισχύουν, η Δρ. Πανά ανέφερε πως πιθανόν να υπάρξουν κάποιες περαιτέρω χαλαρώσεις, όπως είχαμε τα Χριστούγεννα, ωστόσο είναι ακόμα νωρίς να μιλήσουμε για το τι ακριβώς θα συμβεί.

Δείτε όσα είπε:

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.