Στους 66 ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 66 ασθενείς, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 16 άτομα είναι κλινήρη.
 
Μέχρι τις 08.30 σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 35 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE