Στους 66 ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 ανήλθαν οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο ΓΝ Αμμοχώστου

Στους 66 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται σήμερα Τετάρτη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 66 ασθενείς, οι έξι βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 16 άτομα είναι κλινήρη.
 
Μέχρι τις 08.30 σήμερα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 35 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

«Κράτος Μαφία»: Ο Αναστασιάδης στο επίκεντρο του φορολογικού ελέγχου - Ποιοι μπαίνουν στο μικροσκόπιο

Τριμελή επιτροπή έχει ορίσει ο Έφορος Φορολογίας, προκειμένου να εξετάσει το υλικό που διαβιβάστηκε από την Αρχή κατά της Διαφθοράς αναφορικά με τις καταγγελίες και τα ευρήματα που συνδέονται με το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».