Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος Αμαθούντας λόγω περιστατικών κορωνοϊού

Κλειστός ο αρχαιολογικός χώρος Αμαθούντας λόγω περιστατικών κορωνοϊού

Παραμένει κλειστός, μέχρι νεωτέρας, ο αρχαιολογικός χώρος της Αμαθούντας, λόγω περιστατικών κορωνοϊού σε μέλη του προσωπικού.

 
Σημερινή ανακοίνωση του Τμήματος Αρχαιοτήτων, αναφέρει ότι ο αρχαιολογικός χώρος Αμαθούντας παραμείνει κλειστός για το κοινό από την περασμένη Δευτέρα, 5 Απριλίου, μέχρι νεότερης ειδοποίησης.
 
Η απόφαση λήφθηκε μετά τον εντοπισμό περιστατικών Covid-19 ανάμεσα στο προσωπικό που υπηρετεί στον συγκεκριμένο χώρο, προστίθεται.
 
Το Τμήμα Αρχαιοτήτων απολογείται για την ταλαιπωρία που προκαλεί η απόφαση, η οποία ωστόσο κρίνεται αναγκαία για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Σε δηλώσεις για το επίμαχο βίντεο και την παραίτηση Χαραλάμπους προέβη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προερχόμενος για την τοποθέτηση του θεμέλιου λίθου της πρώτης οικιστικής μονάδας προσιτού ενοικίου στη Λεμεσό

BEST OF TOTHEMAONLINE