Όλοι μέσα και αναμένουν το νέο ντέρμπι

Όλοι μέσα και αναμένουν το νέο ντέρμπι

Έτοιμη για το Σαββατιάτικο ντέρμπι με την Ομόνοια παρουσιάζεται η Ανόρθωση. Το μεσημέρι της Παρασκευής η ιστοσελίδα της ομάδας της Αμμοχώστου ενημέρωσε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας όπου αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε  πριν από λίγο η προετοιμασία της ομάδας μας για το αυριανό (17:00) παιχνίδι με την Ομόνοια, στο ΓΣΠ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα, μεταξύ άλλων και για ψυχολογικούς λόγους.

Ανεξαρτήτως του ποιοι ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιηθούν, υπάρχει πίστη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και αισιοδοξία για τον αγώνα. Από πλευράς ποδοσφαιριστών είναι δεδομένη η διάθεση για καλό ποδόσφαιρο όπως και το πάθος για τη νίκη που θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες μας για έξοδο στην Ευρώπη.

Καλούμε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στους παίχτες μας και να στηρίξει την ομάδα, με τον ίδιο ζήλο που το έχει κάνει σε όλη την χρονιά και ιδιαίτερα στα τελευταία παιχνίδια. Πάντοτε σε αθλητοπρεπή πλαίσια, όπως αρμόζει στην Ιστορία και το ήθος μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE