ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ικανοποιημένη η ΠΟΒΕΚ από την επαναφορά της αργίας της Κυριακής

Ικανοποιημένη η ΠΟΒΕΚ από την επαναφορά της αργίας της Κυριακής

Την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες της προς τα κοινοβουλευτικά κόμματα ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών, Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και τον Ανεξάρτητο βουλευτή Ζαχαρία Κουλία, εκφράζει η ΠΟΒΕΚ για τη σταθερή και θετική τους ψήφο στα νομοθετικά ρυθμισμένα ωράρια λειτουργίας των καταστημάτων, την επαναφορά της αργίας της Κυριακής, την αποκατάσταση του υγιούς ανταγωνισμού στο λιανικό εμπόριο, όπως επίσης και την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΠΟΒΕΚ αναφέρει ότι τελικά επεκράτησε η φωνή της λογικής, του δικαίου και ενός ισορροπημένου συμβιβασμού, προσθέτοντας ότι “αποτελεί τιμή η στάση των βουλευτών και των κομμάτων που αντιστάθηκαν στους εκβιασμούς και τις απειλές μερίδας μεγαλοεπιχειρηματιών, προστατεύοντας τους θεσμούς της Δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης”.

“Με βάση το Σύνταγμα ο νόμος που ψήφισε η Βουλή χθες θα πρέπει να υπογραφεί από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, τον οποίο και καλούμε να προσυπογράψει. Εμείς οι εμπλεκόμενοι φορείς, Σύνδεσμοι και Οργανώσεις, που αποδεδειγμένα αποτελούμε όχι μόνο την καταπληκτική πλειοψηφία στο χώρο του εμπορίου, αλλά είμαστε η ραχοκοκαλιά της οικονομίας του τόπου δηλώνουμε ότι θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους και θα είμαστε δίπλα στα γνήσια συμφέροντα του καταναλωτή και του πολίτη”, σημειώνει.

Καταληκτικά αναφέρει ότι θα ανταποδώσει και θα δικαιώσει με εργατικότητα, με ευελιξία και επιχειρηματικότητα την κοινωνία ολόκληρη, γεγονός που και στο παρελθόν έχει αποδείξει.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σε προχωρημένη σήψη η σορός του άντρα που βρέθηκε σε πάρκο στη Λευκωσία – Σε εξέλιξη οι έρευνες - Εν αναμονή της νεκροτομής

Μονή Αββακούμ: «Δεν τους ανήκει τίποτα από το μοναστήρι... όπως ήρθαν θα φύγουν» - Υποψίες για ακίνητα και στην Ελλάδα

Ένας στους δέκα νέους ούτε δουλεύουν, ούτε σπουδάζουν – Πόσες γυναίκες και πόσοι άνδρες

Πότε ένας εργοδότης μπορεί να απολύσει εργοδοτούμενο χωρίς να δώσει προειδοποίηση

Συνεχίζεται σήμερα η υπόθεση παύσης του Γεν. Ελεγκτή ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου

Όχημα «τυλίχθηκε» στις φλόγες στον Στρόβολο – Εκτεταμένες οι ζημιές



Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Κυπριακό: Κρίσιμη εβδομάδα για τα επόμενα βήματα - Βλέπει τον Τατάρ σήμερα η Ολγκίν στο Λονδίνο

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες για την πορεία του κυπριακού. Μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα έχει συνάντηση με τον Ερσίν Τατάρ σήμερα στις 17.00 στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top