ΓΓ ΑΚΕΛ: Πολιτικό λάθος του Προέδρου εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου (VIDEO)

ΓΓ ΑΚΕΛ: Πολιτικό λάθος του Προέδρου εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου  (VIDEO)

Κυβέρνηση και μερίδα επιχειρηματιών λένε ψέματα σχετικά την νομοθεσία που αφορά το ωράριο των καταστημάτων, ισχυρίζεται ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Θα είναι πολιτικό λάθος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, εάν προχωρήσει σε αναπομπή του νόμου, που ψηφίστηκε χθες το βράδυ από την Ολομέλεια της Βουλής για το ωράριο των καταστημάτων, ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Ο κύριος Κυπριανού μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Ενημέρωση», του Tothema Web Tv Radio σχετικά με τη συγκεκριμένη νομοθεσία ανέφερε ότι έχουν γίνει πάρα πολλές διαστρεβλώσεις και έχουν λεχθεί τόσα πολλά ψέματα από πλευράς της κυβέρνησης και τους επιχειρηματίες.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι υποστηρίζει συγκεκριμένη μερίδα επιχειρηματιών. Είπε, ότι «η κυβέρνηση εδώ και δυόμιση χρόνια υποστηρίζει το αίτημα μίας μικρής μερίδας επιχειρηματιών, για αυτό και η Βουλή έπρεπε νομοθετήσει. Ιδανική λύση που να αφήνει τους πάντες ικανοποιημένους δεν υπάρχει. Ο συγκεκριμένος νόμος είναι «λύση ανάγκης» και εξυπηρετεί τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους».  

«Το προηγούμενο ωράριο δεν βοήθησε την αγορά, αλλά αυτούς τους επιχειρηματίες με αποτέλεσμα να κλείσουν 700 μικροεπιχειρήσεις, χωρίς η κυβέρνηση να ευαισθητοποιηθεί», πρόσθεσε ο κύριος Κυπριανού.

Τέλος κατέληξε ότι είπαν ψέματα για τον αριθμό των εργαζομένων που θα απολύονταν για εκφοβισμό της Βουλής.  Δεν έχουν πρόθεση να τους απολύσουν, είπε, αφού είναι φθηνή εργατική δύναμη.

Eπιμέλεια: Xριστιάνα Τσαγγάρη 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE