Καμία σχέση με σήμερα! Ποιός διάσημος Κύπριος παρουσιαστής είναι το τρισχαριτωμένο αγοράκι της φωτό;

Καμία σχέση με σήμερα! Ποιός διάσημος Κύπριος παρουσιαστής είναι το τρισχαριτωμένο αγοράκι της φωτό;

Καστανά ανέμελα μαλλάκια και μαγουλάκια για γούτσου γούτσου. Πριν πάρα πολλά χρόνια, το 1978, κάπου εκεί στη συμπρωτεύουσα, πατήρ και υιός πόζαραν με χάρη στο φωτογραφικό φακό.

Ποιος να φανταζόταν τότε, πως σήμερα αυτή η φωτογραφία θα γινόταν ανάρπαστη στο instagram, μαζεύοντας μάλιστα εκατοντάδες likes.

Σωστά καταλάβατε.

Καθυστερούμε να σας αποκαλύψουμε ποιος πολύ γνωστός δημοσιογράφος σε Κύπρο αλλά και Ελλάδα είναι το αγοράκι της φωτογραφίας, όχι όμως για να παρατείνουμε την αγωνία σας αλλά για να σας δώσουμε έξτρα χρόνο, μπας και μαντέψετε σωστά.

Πάντως όταν την έδειξα, εδώ στην αίθουσα σύνταξης του ThemaOnline, δεν έλαβα ούτε και μία σωστή απάντηση! Η αλήθεια είναι πως σήμερα ο Κύπριος παρουσιαστής έχει αλλάξει αρκετά από τότε που ήταν νήπιο.

Λοιπόν, προτού γίνουμε κουραστικοί, σας το λέμε κοφτά. Είναι ο Τάσος Τρύφωνος!

Στέφανος Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE