ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Στη Λεμεσό η… μερίδα του λέοντος των καταγγελιών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Στη Λεμεσό η… μερίδα του λέοντος των καταγγελιών

Σε 161 καταγγελίες ατόμων και 2 ιδιοκτητών υποστατικών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 10.608 έλεγχοι.
 
Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.233 έλεγχοι και προέκυψαν 14 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.839 έλεγχοι με 82 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού, ενώ στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.660 έλεγχοι με 23 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού.
 
Στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 739 έλεγχοι με 19 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.423 έλεγχοι με 18 καταγγελίες πολιτών και ενός ιδιοκτήτη υποστατικού και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 918 έλεγχοι με 2 καταγγελίες πολιτών.
 
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 656 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν τρεις καταγγελίες πολιτών.
 
Η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 140 ελέγχους από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Ξεκαθαρίζει ο Αρχιεπίσκοπος: Εκτός ατζέντας της Συνόδου ο Τυχικός – «Δεν υπάρχει καν σκέψη παύσης»

Σαφές μήνυμα ότι το θέμα του Επισκόπου Τυχικού δεν θα απασχολήσει την επόμενη συνεδρία της Ιεράς Συνόδου στις 23 Ιουνίου έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Γεώργιος, απορρίπτοντας παράλληλα τα περί άδικης δίκης που προβάλλουν υποστηρικτές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE