Συνεχίζει να καταζητείται για υπόθεση ναρκωτικών Ελληνοκύπριος Τον είδατε; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζει να καταζητείται για υπόθεση ναρκωτικών Ελληνοκύπριος Τον είδατε; -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον Αντρέα Γεωργίου, 23 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών σε άλλο πρόσωπο και αδικήματα κατά παράβαση του παρεμπόδισης και Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από Παράνομες δραστηριότητες.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λάρνακας) στους αριθμούς τηλεφώνου 24-804200/99-261019 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τη Γραμμή Άμεσης Ανταπόκρισης και Βοήθειας για τα ναρκωτικά 1498 ή με τον Πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.