Πιθανοί περιορισμοί για το AstraZeneca και στην Κύπρο – Αύριο εφοδιαζόμαστε με το Johnson & Johnson - ΒΙΝΤΕΟ

Πιθανοί περιορισμοί για το AstraZeneca και στην Κύπρο – Αύριο εφοδιαζόμαστε με το Johnson & Johnson - ΒΙΝΤΕΟ

Στην κάλυψη εμβολιασμού σημαντικού ποσοστού πληθυσμού στοχεύει το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού κατά της COVID-19 από το Υπουργείο Υγείας.

Μεγάλο προβληματισμό προκαλούν οι ανησυχίες των πολιτών για το εμβόλιο της AstraZeneca που όπως διαφαίνεται και από τα ραντεβού είναι από τις τελευταίες έως καθόλου προτιμήσεις των πολιτών.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα μίλησε η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας, Μαργαρίτα Κυριάκου στην πρωινή εκπομπή του Alpha Κύπρου. Συγκεκριμένα εξήγησε την πιθανότητα αναθεώρησης του πλάνου με τα όσα προέκυψαν για το εμβόλιο της AstraZeneca αναφέροντας: «Πιθανόν θα δοθεί εισήγηση από την Επιστημονική Επιτροπή είναι εάν θα μπουν κάποιοι περιορισμοί κατά τον ίδιο τρόπο που έγινε και σε άλλες χώρες, είτε ηλικιακά είτε άλλοι περιορισμοί που πιθανόν θα μπορούσαν να εφαρμοστούν.» εξηγώντας τους περιορισμούς που υπάρχουν σε Ελλάδα και Βρετανία για τη μη χορήγηση τους συγκεκριμένου εμβολίου σε άτομα κάτω των 30 ετών.

«Τα στοιχεία και τα ποσοστά κάποιος να αρρωστήσει από το εμβόλιο της AstraZeneca είναι απειροελάχιστος σε σχέση με άλλους κινδύνους που αντιμετωπίζουμε καθημερινά.» σημείωσε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE