ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι - Χαμός για καλοκαίρι με εμβόλιο ή... χωρίς

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ: Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι - Χαμός για καλοκαίρι με εμβόλιο ή... χωρίς

Αναβρασμός φαίνεται να επικρατεί στις τάξεις των Κυπρίων που παρά την ταλαιπωρία λόγω πανδημίας ετοιμάζονται να... ΄πετάξουν΄στο εξωτερικό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όπως ενημερωνόμαστε από διάφορα ταξιδιωτικά πρακτορεία αυξημένη παρουσιάζεται η ζήτηση των Κυπρίων που αδημονούν να ταξιδέψουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο εξωτερικό.

Τα περιοριστικά μέτρα αλλά και η κούραση που έχει προκαλέσει η πανδημία που μας ταλαιπωρεί -εδώ και πάνω από 13 μήνες- δε φαίνεται να λειτουργούν αποτρεπτικά στη διάθεση για διακοπές εκτός.

Τη μερίδα του λέοντος φαίνεται να έχει φυσικά και φέτος η Ελλάδα αφού η συντριπτική πλειοψηφία των συμπατριωτών μας επιθυμεί να περάσει της διακοπές της σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή κάποιο νησί.

Η κατάσταση με τον κορωνοιό κάνει τη γειτονική χώρα ακόμη πιο θελκτικό προορισμό, αφού παρά την κακή επιδημιολογική κατάσταση που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή, οι συμπατριώτες μας νιώθουν σαφώς μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία χώρα με την ίδια γλώσσα και κουλτούρα. 

Πέραν των αεροπορικών ταξιδιών, πάρα πολλοί είναι και οι συμπατριώτες μας που κάνουν στροφή στη λύση της κρουαζιέρας. Το πλοίο άλλωστε παρέχει ένα ασφαλές και -το κατά δύναμειν- ελεγχόμενο περιβάλλον για οικογενειακές -και όχι μόνο- διακοπές περιορίζοντας και τις μετακινήσεις.

Ο προορισμός που όπως μας αναφέρθηκε έχει ανέβει στις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας φαίνεται να είναι η -επίσης γειτονική- Ιταλία, αφού λίγο οι χαμηλότερες τιμές και λίγο η απόσταση και το μεσογειακό ταμπεραμέντο την καθιστούν ένα προορισμό που θεωρείται αρκετά προσβάσιμος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top