Η Johnson & Johnson καθυστερεί τις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρώπη - Εντοπίστηκαν περιστατικά θρομβώσεων

Η Johnson & Johnson καθυστερεί τις παραδόσεις εμβολίων στην Ευρώπη - Εντοπίστηκαν περιστατικά θρομβώσεων

Η Johnson & Johnson ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει τις παραδόσεις εμβολίων της στην Ευρώπη, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA) εξετάζει την αναστολή χορήγησης του εμβολίου της Johnson & Johnson μετά από 6 περιστατικά θρομβώσεων.

Πρόκειται για έξι γυναίκες μεταξύ 18 -48 ετών σε 7 εκατ. εμβολιασμούς στην χώρα αναφέρουν οι New York Times επικαλούμενοι αξιωματούχους που ενημερώθηκαν για αυτή την απόφαση.

Η Κύπρος αναμένετο να παραλάβει αύριο 14 Απριλίου τις πρώτες δόσεις (2400) του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson κατά του κορωνοϊού και οι πρώτοι εμβολιασμοί ενδεχομένως να ξεκινούσαν Πέμπτη η την Παρασκευή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE