Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται την Δευτέρα στο ΓΝ Αμμοχώστου

Συνολικά 74 ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται σήμερα Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.


Από τους 74 ασθενείς, οι 6 βρίσκονται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, καθώς χρήζουν πιο στενής παρακολούθησης, ενώ 17 άτομα είναι κλινήρη.
 
Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας νοσηλεύονται σε θάλαμο Covid-19, συνολικά 36 ασθενείς με κορωνοϊό, δύο εκ των οποίων στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 16 Απριλίου λειτούργησε για πρώτη φορά και το Ορθοπεδικό Τμήμα του Νοσοκομείου Λάρνακας με δυναμικότητα 30 κλινών, αφού ο  Χειρουργικός Θάλαμος χωρητικότητας 28 κλινών ήταν πλήρης.  

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 72 πρόσωπα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE