Καταγγέλλει διαφήμιση του ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ- 'Αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική'

Καταγγέλλει διαφήμιση του ΔΗΣΥ το ΔΗΚΟ- 'Αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική'

Επιστολή ΔΗΚΟ προς την Αρχή Ραδιοτηλεόρασης με την οποία γίνεται λόγος πως η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά αναφορικά με την έγκριση πολιτικών διαφημίσεων.

Γίνεται παράλληλα λόγος για διαφήμιση του Δημοκρατικού Συναγερμού η οποία εγκρίθηκε από την Αρχή και σύμφωνα με το ΔΗΚΟ αυτή θεωρείται από το κόμμα ως  αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, ακολουθεί δύο μέτρα και δύο σταθμά σε ότι αφορά την έγκριση πολιτικών διαφημίσεων.

Ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε αποστείλει επιστολή στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου με την οποία την καλούμε όπως επανεξετάσει συγκεκριμένη πολιτική διαφήμιση του κυβερνώντος κόμματος ΔΗΣΥ που αναφέρεται σε ανεύθυνο λαϊκισμό και κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι «αρνείται τα πάντα, σαμποτάρει την ανάκαμψη και κρατά τις μεταρρυθμίσεις πίσω».

Στο Δημοκρατικό Κόμμα, ως ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα της αντιπολίτευσης θεωρούμε την εν λόγω διαφήμιση αρνητική, αναληθή, προσβλητική και παραπλανητική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE