Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Χριστοφόρου: «Σε τελικό πρωταθλήματος θα έχει 66% πιθανότητες η Ομόνοια και ο Απόλλων 33%»

Ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα, της Εθνικής Κύπρου και των Απόλλων Ladies, Χριστάκης Χριστοφόρου, παραχώρησε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό του Active.

Ο Κύπριος κόουτς, μεταξύ άλλων, τόνισε πως η Ομόνοια έχει 66% πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ενώ οι κυανόλευκοι 33%, με όλους, να είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο σε έναν «τελικό».

Όλα όσα είπε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Στην Κύπρο σήμερα η Τζιόρτζια Μελόνι - Η ατζέντα της συζήτησης με ΠτΔ

Την Κύπρο επισκέπτεται σήμερα η Πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, με στόχο την αναβάθμιση των διμερών σχέσεων, με απτά παραδοτέα. Πρόκειται για την πρώτη διμερή επίσκεψη Ιταλού Πρωθυπουργού στη χώρα εδώ και 36 χρόνια και έρχεται σε συνέχεια της επίσκεψής του Προέδρου της Δημοκρατίας στη Ρώμη τον περασμένο Φεβρουάριο, καθώς και της ιστορικής επίσκεψης του Προέδρου Ματαρέλα στην Κύπρο, του πρώτου Ιταλού Προέδρου από την εγκαθίδρυση των διπλωματικών σχέσεων των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE