Ο ποδοσφαιριστής Ruben Rayos πρόσφερε για δημοπρασία το τελευταίο από τα βραβεία του

Ο ποδοσφαιριστής Ruben Rayos πρόσφερε για δημοπρασία το τελευταίο από τα βραβεία του

Το τελευταίο από τα βραβεία που είχε λάβει την προηγούμενη σεζόν στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α΄ Κατηγορίας πρόσφερε ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης Ruben Rayos για Πασχαλινές δημοπρασίες.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΠ, στο πλαίσιο των Πασχαλινών δημοπρασιών (από τα μέσα Απριλίου και μετά) το Charity Idols θα στηρίξει, μεταξύ άλλων, το ίδρυμα με έδρα την Κύπρο «Ένα όνειρο μια ευχή».
 
Ο ΠΑΣΠ αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, τον οποίο ευχαριστεί για αυτή του την κίνηση, αγωνιζόμενος στις 8/3/2020 εναντίον της ΑΕΚ (τελικό αποτέλεσμα 3-0), είχε αναδειχθεί ως ο MVP by Unicars της 1ης Αγωνιστικής των Playoffs.
 
Προσθέτει ότι ήταν το τελευταίο παιχνίδι του διακοπέντος Πρωταθλήματος και το τελευταίο του ποδοσφαιριστή με την Ανόρθωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE