Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα

Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής, εξέφρασαν ε/κ και τ/κ κόμματα

Την ευχή η άτυπη διάσκεψη στη Γενεύη να είναι επιτυχής και να έχει ως αποτέλεσμα την επανέναρξη πλήρων διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, το συντομότερο δυνατόν, εξέφρασαν οι ηγέτες και εκπρόσωποι ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών πολιτικών κομμάτων, που συμμετέχουν στις δικοινοτικές συναντήσεις στο Λήδρα Πάλας, και συνομίλησαν σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Σύμφωνα με κοινό ανακοινωθέν τους, οι ηγέτες και εκπρόσωποι των κομμάτων συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη για να συζητήσουν τις προσδοκίες για την επερχόμενη άτυπη διάσκεψη, υπό την αιγίδα των Η,Ε που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη στις 27-29 Απριλίου.

Η επόμενη συνάντηση των ηγετών και εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

ΠτΔ: Ανέπεμψε έξι νόμους - Ζήτησε από τη Βουλή μικρές αλλαγές για πολλαπλές συντάξεις

Υπέρ των Νόμων που ψήφισε η Βουλή για τη ρύθμιση των πολλαπλών συντάξεων κρατικών αξιωματούχων τάσσεται επί της αρχής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Ωστόσο, στη βάση υποδείξεων της Νομικής Υπηρεσίας, ζητεί από τη Βουλή να προβεί σε μικρές αλλαγές, ώστε να ξεπεραστούν ζητήματα που αφορούν τη συνταγματικότητα ή τη δυνατότητα εφαρμογής τους, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE