Κρίστη Αγαπίου: Φοβόμουν μην μου κάνουν κάποιο κακό - Είχαν γράψει το τηλέφωνο μου στα αποδυτήρια

Κρίστη Αγαπίου: Φοβόμουν μην μου κάνουν κάποιο κακό - Είχαν γράψει το τηλέφωνο μου στα αποδυτήρια

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” παραχωρώντας συνέντευξη στη δημοσιογράφο Άννα Κριθαρίδου, βρέθηκε η Κρίστη Αγαπίου, το πρωί της Τετάρτης, 21 Απριλίου.

Το μοντέλο και κλινική διατροφολόγος μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε το bullying που υπέστην στα πρώτα της βήμα στο χώρο του μόντελινγκ, ούσα ακόμα μαθήτρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE