ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεότερα για τον νεκρό 37χρονο- Τον αναζήτησε η αδελφή του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Νεότερα για τον νεκρό 37χρονο- Τον αναζήτησε η αδελφή του

Νεκρός σε υπόγειο χώρο πολυκατοικίας εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21/4 37χρονος Ελληνοκύπριος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν λίγο μετά τις 17:00 όταν τον άτυχο άντρα αναζήτησε η αδελφή του και τον εντόπισε σε υπόγειο πολυκατοικίας στην περιοχή της Μέσα Γειτονιάς.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία με την σκηνή να αποκλείεται από τα μέλη του ΤΑΕ, ωστόσο φαίνεται πως το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας έχει αποκλειστεί αφού ο 37χρονος Ελληνοκύπριος δεν φέρει οποιεσδήποτε εξωτερικές κακώσεις.

Δεν κρίθηκε σκόπιμη η παρουσία ιατροδικαστή στο σημείο ως εκ τούτου τα ακριβή αίτια του χαμού του άτυχου άντρα θα διαπιστωθούν μετά τη νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Στο «σημείο μηδέν» οι εμπειρογνώμονες ΗΠΑ: Αρχισαν αυτοψία στη Μαλλιά - «Στόχος να δώσουν απαντήσεις»

Αυτοψία στο "σημείο μηδέν", στην περιοχή από όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά, δυτικά της Μαλλιάς, άρχισαν οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες, οι οποιοι έφθασαν στην Κύπρο κατόπιν αιτήματος του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη, για να διερευνήσουν τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό τον περασμένο μήνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE