VIDEO: Αεροδρόμιο Λάρνακας - Δείτε τη στιγμή της σύλληψης του υπόπτου στο αεροσκάφος
Καρέ-καρέ τη στιγμή της σύλληψης του ύποπτου για θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας, εντός του αεροσκάφους δείχνει το βίντεο που εξασφάλισε το SigmaLive.
Σε ανακοίνωσή τους οι Υπηρεσίες Κοινωνικών Ασφαλίσεων αναφέρουν ότι «για τη λειτουργία του Σχεδίου θα χρησιμοποιηθούν ξενοδοχεία των ορεινών θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας, συμβάλλοντας στην επιβίωσή τους».
Τα ξενοδοχεία αυτά, «θα προσφέρουν διαμονή και πλήρη διατροφή στους δικαιούχους του Σχεδίου, οι οποίοι θα αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την άδεια ανάπαυσής τους».
Το Σχέδιο θα λειτουργήσει για την περίοδο από 4/7/2021 μέχρι 17/9/2021.
Το κοινό μπορεί να προμηθευτεί έντυπα αιτήσεων και άλλα σχετικά έντυπα και να λάβει οποιεσδήποτε πληροφορίες για τη λειτουργία του Σχεδίου από τα Επαρχιακά Γραφεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και στην ιστοσελίδα των Υπηρεσιών Κοινωνικών Ασφαλίσεων, www.mlsi.gov.cy/sid.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις