Ο ρωσικός στρατός αποσύρεται από τα σύνορα της Ουκρανίας

Ο ρωσικός στρατός αποσύρεται από τα σύνορα της Ουκρανίας

Ο ρωσικός στρατός ξεκίνησε την αποχώρησή του από τις συνοριακές ζώνες της Ουκρανίας, όπου οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αναπτυχθεί σε προκεχωρημένες θέσεις τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας υψηλή διεθνή ένταση και την αντίδραση των δυτικών δυνάμεων.

«Αυτήν την στιγμή, οι μονάδες και οι στρατιωτικοί μας σχηματισμοί κατευθύνονται προς τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και τα αεροδρόμια, φορτώνουν τα αποβατικά πλοία, τις σιδηροδρομικές πλατφόρμες και τα μεταγωγικά αεροσκάφη», ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Αμυνας, όπως μετέδωσε το Ria Novosti.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE