ΚΟΣΜΟΣ

Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους

Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους

Ανοίγει η εστίαση στο Βέλγιο στις 8 Μαΐου σε εξωτερικούς χώρους, αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Συγκεκριμένα η εστίαση σε εξωτερικούς χώρους θα παραμένει ανοιχτή από 8 π.μ. έως 10 μ.μ., με 4 άτομα ανά τραπέζι, ή περισσότερα αν είναι μέλη της ίδιας οικογένειας.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, αναμένεται να επιτρέπονται και πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις σε εσωτερικούς χώρους τον Ιούνιο για έως 200 άτομα. Προς το παρόν θα επιτρέπεται μόνο η συγκέντρωση μέχρι 50 ατόμων σε εξωτερικούς χώρους από τις 8 Μαΐου.

Η επιτροπή θα επανεκτιμήσει την κατάσταση κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που ακολουθούν, σύμφωνα με δύο δείκτες: τη διαθεσιμότητα μονάδων εντατικής θεραπείας και την πρόοδο του εμβολιασμού για άτομα άνω των 65 ετών, όπου θα είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί ότι το 80% των ατόμων σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα θα έχει εμβολιαστεί.

KYΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top