Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην δημοσιότητα το νέο διάταγμα που του Υπουργείου Υγείας - Λύνει όλες τις απορίες

Στην επίσημη σελίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσιεύθηκε το νέο διάταγμα που θα είναι σε ισχύ από την Δευτέρα 26/03.

Στο τελικό διάταγμα προβλέπεται αύξηση των γραπτών μηνυμάτων σε δύο ανά άτομο μόνο για την ημέρα του Πάσχα, 2 Μαΐου. Επίσης περιλαμβάνονται οι αλλαγές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την Προεδρία της Δημοκρατίας, σχετικά με την παρουσία πιστών στους χώρους θρησκευτικής λατρείας τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Ακόμη, προνοείται η μετακίνηση για μεταφορά οπλίτη από και προς το στρατόπεδο χωρίς την αποστολή γραπτού μηνύματος με την παρουσίαση αποδεικτικού στοιχείου.

Δείτε το ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

LIVE: Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν - Κοινή επιχείρηση με ΗΠΑ - Tην ονόμασαν «Lion's Roar»

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.