Κορωνοϊός - Τσιόδρας: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες

Κορωνοϊός - Τσιόδρας: Πότε θα βγάλουμε τις μάσκες

Τα τελευταία επιστημονικά στοιχεία για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα έδωσαν σε ομιλία τους σε ημερίδα του ΕΚΠΑ οι καθηγητές Σωτήρης Τσιόδρας και Νίκος Σύψας.

Από την πλευρά του κ. Τσιόδρας, θέλησε να επιστήσει για ακόμα μια φορά την σημαντικότητα των εμβολίων στην μάχη με τον κορωνοϊό ενώ αναφέρθηκε και στο τέλος της μάσκας σε περίπτωση που εμβολιαστεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού και με τις δυο δόσεις του εμβολίου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως όταν δύο άνθρωποι έχουν εμβολιαστεί είναι πολύ χαμηλά τα επίπεδα κινδύνου για σοβαρή νόσηση.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του ΣΚΑΪ τις επόμενες μέρες η επιτροπή των ειδικών θα συζητήσει για τα μέτρα και το ενδεχόμενο χαλάρωσής τους. Υπάρχει το ενδεχόμενο να επιτραπεί στους εμβολιασμένους να μην φορούν μάσκες.

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE