ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε για τον Σύνδεσμο Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου

Ο Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε για τον Σύνδεσμο Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου

Ο εθελοντής πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους περπάτησε στην Αγία Νάπα για στήριξη του Συνδέσμου Αυτισμού της επαρχίας Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας αναφέρεται ότι «στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής τερμάτισε το Σάββατο 24 Απριλίου ο πεζοπόρος εθελοντής Αλέξης Σοφοκλέους, ο οποίος  περπάτησε από το Fig Tree Bay μέχρι το Πάρκο Γλυπτικής με στόχο τη στήριξη του Συνδέσμου Αυτισμού της Επαρχίας Αμμοχώστου».
 
Τον κ. Σοφοκλέους  και τους πεζοπόρους που τον συνόδευαν υποδέχθηκε στο Διεθνές Πάρκο Γλυπτικής, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Χρίστος Ζαννέττου, ο οποίος «τους συνεχάρη και εξέφρασε θερμές ευχαριστίες σε όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της αξιέπαινης αυτής πρωτοβουλίας. Ταυτόχρονα διαβεβαίωσε ότι τέτοιες προσπάθειες που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση  της κοινωνίας για τα δικαιώματα και την ευημερία των συνανθρώπων μας με αυτισμό, ο Δήμος Αγίας Νάπας τις επικροτεί αλλά και τις στηρίζει με κάθε τρόπο».  
 
Σημείωσε ακόμα ότι «αποτελεί υποχρέωση όλων μας να συμβάλουμε στη σωστή ενημέρωση του κοινού, καταρρίπτοντας μύθους και εικασίες που τυχόν να υπάρχουν αναφορικά με τον αυτισμό. Ταυτόχρονα πρέπει να  βοηθήσουμε τις οικογένειες με αυτιστικά παιδιά  και τους αντίστοιχους Συνδέσμους, ούτως ώστε τα άτομα αυτά να έχουν τη δυνατότητα ισότιμης ένταξης στην κοινωνία».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top