Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test σήμερα Κυριακή– ΠΙΝΑΚΑΣ

Οι περιοχές που εντοπίστηκαν θετικά rapid test σήμερα Κυριακή– ΠΙΝΑΚΑΣ

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε την Κυριακή 773 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ 301 ασθενείς COVID-19 νοσηλεύονται, εκ των οποίων οι 74 σε σοβαρή κατάσταση. Η διάμεση ηλικία των νοσηλευόμενων είναι τα 58,6 έτη.

Δεν καταγράφηκαν θάνατοι ασθενών με τελική αιτία θανάτου την COVID-19, και συνεπώς ο συνολικός αριθμός θανάτων παραμένει 298.

Από τα 773 κρούσματα τα 495 βρέθηκαν από 53,305 δείγματα που εξετάστηκαν με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (antigen rapid test).

Αναλυτικά, οι εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) πραγματοποιήθηκαν σήμερα ως ακολούθως:

Επαρχία / Τομέας

Αριθμός τεστ

Αριθμός θετικών

Ποσοστό θετικότητας

Λευκωσία

21,940

198

0,90%

Λεμεσός

13,926

157

1,13%

Λάρνακα

8,464

75

0,89%

Πάφος

4,406

36

0,82%

Αμμόχωστος

3,356

23

0,69%

Οίκοι Ευγηρίας

Λεμεσός

 32

0

 

Αθλητές

1,168

5

 

Εθνική Φρουρά

13

1

 

         


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Λετυμπιώτης: Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών και από εξωτερικό για τις αποκαλύψεις Δρουσιώτη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης παρέμβαση στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του Sigma, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης ξεκαθάρισε τις προθέσεις της κυβέρνησης γύρω από τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας, με κυριότερα τις καταγγελίες για διαφθορά και την κρίση στην κτηνοτροφία.

BEST OF TOTHEMAONLINE