ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2021: Έτοιμα τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων

Το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοινώνει ότι τα εκλογικά βιβλιάρια των νέων εκλογέων, που εγγράφηκαν στο συμπληρωματικό εκλογικό κατάλογο της 2ας Απριλίου 2021, έχουν ετοιμαστεί και διαβιβασθεί στους οικείους Κοινοτάρχες. Καλούνται οι νέοι εκλογείς όπως φροντίσουν για την παραλαβή τους από τους Κοινοτάρχες των Κοινοτήτων ή των Ενοριών τους.

Σημειώνεται ότι τα εκλογικά βιβλιάρια, θα βρίσκονται στα χέρια των Κοινοταρχών μέχρι και το απόγευμα της Πέμπτης 27 Μαΐου 2021 και στη συνέχεια θα επιστραφούν στα Γραφεία των Επάρχων, απ’ όπου θα μπορούν να τα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι εκλογείς ακόμα και την ημέρα των εκλογών.

Επισημαίνεται το γεγονός ότι οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν παρουσιάζοντας το εκλογικό τους βιβλιάριο είτε το δελτίο ταυτότητάς τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.