Ανίκανος να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία ο Μητροπολίτης Κιτίου αναφέρει ο δικηγόρος του - Αρνείται ότι βίασε γυναίκα

Ανίκανος να παρακολουθήσει δικαστική διαδικασία ο Μητροπολίτης Κιτίου αναφέρει ο δικηγόρος του - Αρνείται ότι βίασε γυναίκα

Θέμα ανικανότητας του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσόστομου, να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία, έθεσε σήμερα ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ο συνήγορος υπεράσπισης του.

Συγκεκριμένα ο Μιχάλης Πικής συνήγορος υπεράσπισης του Μητροπολίτη τέως Κιτίου Χρυσοστόμου, έθεσε ενώπιον του Κακουργιοδικείου θέμα ανικανότητας του πελάτη του να παρακολουθήσει τη δικαστική διαδικασία λόγω «έκπτωσης των νοητικών του λειτουργιών».


Σημειώνεται ότι το αίτημα της υπεράσπισης τέθηκε προτού ο 83χρονος ανώτερος κληρικός, κληθεί να απαντήσει στην κατηγορία του βιασμού, αδίκημα που διαπράχθηκε μεταξύ  1 – 30 Απριλίου 2011 στο χώρο εργασίας του στη Λάρνακα.
 
Το Κακουργιοδικείο όρισε την 19η Μαΐου ως ημερομηνία για εξέταση του αιτήματος της υπεράσπισης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Κυβέρνηση: Καταδικάζει τις ενέργειες του Φειδία - «Παραβιάζει ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας»

Την έντονη ανησυχία της Κυβέρνησης εξέφρασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε σχέση με την ενέργεια του Φειδία Παναγιώτου να πάρει συνέντευξη από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ερσίν Τατάρ, στο λεγόμενο «προεδρικό» του ψευδοκράτους.

BEST OF TOTHEMAONLINE