Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοινώθηκαν την Πέμπτη στα κατεχόμενα

Συνολικά 44 νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα τα οποία προέκυψαν μετά τη διενέργεια 9.453 διαγνωστικών εξετάσεων.

 
Γραπτή δήλωση από το «υπουργείο υγείας» αναφέρει ότι από τα 44 κρούσματα το ένα είναι από το εξωτερικό, πέντε προέρχονται από επαφές με επιβεβαιωμένα περιστατικά κορωνοϊού και τα υπόλοιπα 38 αφορούν εγχώριες λοιμώξεις.
 
Συγκεκριμένα τα 18 προέρχονται από Λευκωσία, 13 από Κερύνεια, πέντε από Αμμόχωστο και δύο από την Μόρφου.
 
Με βάση και τα αποτελέσματα της Πέμπτης από κορωνοϊό έχουν προσβληθεί στα κατεχόμενα 6.239 άτομα ενώ 31 κατέληξαν με αιτία τη νόσο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE