ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ 7 συνανθρώπων μας που απεβίωσαν - Κάποιοι με ιστορικό εμβολιασμού

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Το προφίλ 7 συνανθρώπων μας που απεβίωσαν - Κάποιοι με ιστορικό εμβολιασμού

Δυστυχώς ακόμα μια μέρα με αυξημένο αριθμό συνανθρώπων μας που έχασαν την ζωή τους απο Covid-19.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοινώσε ότι σήμερα, 3 Μαΐου 2021,  εφτά άτομα έχουν αποβιώσει από τη νόσο COVID-19, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό θανάτων σε 321.

Τα εφτά άτομα που απεβίωσαν με την τελική αιτία θανάτου να αποδίδεται στη νόσο COVID-19, αφορούν σε:

-       Άντρα, ηλικίας 73 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 85 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Γυναίκα, ηλικίας 95 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

-       Άντρα, ηλικίας 52 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 97 ετών, χωρίς ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

-       Γυναίκα, ηλικίας 82 ετών, με ιστορικό εμβολιασμού, που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 321, εκ των οποίων:

-       209 άντρες (65%), και

-       112 γυναίκες (35%).

Ο μέσος όρος ηλικίας των θανόντων από την ασθένεια είναι τα 78 έτη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE