ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου - Eπιχειρούν 25 άνδρες με 8 πυροσβεστικά οχήματα

ΚΥΠΡΟΣ: Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου -  Eπιχειρούν 25 άνδρες με 8 πυροσβεστικά οχήματα

Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι γύρω στις 12:50μ.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της Μονής Θεοτόκου, μεταξύ των κοινοτήτων Αναλιόντα και Καμπιών.

Η πυρκαγιά, που μέχρι στιγμής έκαψε 7 περίπου εκτάρια καλυμμένα με σπαρτά (θερισμένα) και ελαιόδεντρα και μια γεωργική αποθήκη, βρίσκεται σε εξέλιξη και για την κατάσβεσή της,  επιχειρούν 25 άνδρες του Τμήματος Δασώνκαι τρεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα.

Από την πυρκαγιά, απειλείται η Μονή και εξοχικές κατοικίες, μέτωπο το οποίο προσπαθούν   οι δυνάμεις πυρόσβεσης που ενισχύονται, να θέσουν υπό έλεγχο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top