ΚΥΠΡΟΣ: Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου - Eπιχειρούν 25 άνδρες με 8 πυροσβεστικά οχήματα

ΚΥΠΡΟΣ: Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου -  Eπιχειρούν 25 άνδρες με 8 πυροσβεστικά οχήματα

Δασική πυρκαγιά παρά τη Μονή της Θεοτόκου

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι γύρω στις 12:50μ.μ. εκδηλώθηκε πυρκαγιά στην περιοχή της Μονής Θεοτόκου, μεταξύ των κοινοτήτων Αναλιόντα και Καμπιών.

Η πυρκαγιά, που μέχρι στιγμής έκαψε 7 περίπου εκτάρια καλυμμένα με σπαρτά (θερισμένα) και ελαιόδεντρα και μια γεωργική αποθήκη, βρίσκεται σε εξέλιξη και για την κατάσβεσή της,  επιχειρούν 25 άνδρες του Τμήματος Δασώνκαι τρεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα όχημα.

Από την πυρκαγιά, απειλείται η Μονή και εξοχικές κατοικίες, μέτωπο το οποίο προσπαθούν   οι δυνάμεις πυρόσβεσης που ενισχύονται, να θέσουν υπό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Ανασχηματισμός: Η αινιγματική απάντηση Χριστοδουλίδη - Δεν διέψευσε τα σενάρια

Με τη φράση ότι «οι ανασχηματισμοί δεν εξαγγέλλονται, αλλά ανακοινώνονται», απάντησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα σενάρια για επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Αυγούστου, αποφεύγοντας να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες και τις διαρροές ονομάτων. Την ίδια ώρα, έστρεψε την προσοχή στο Κυπριακό, το οποίο χαρακτήρισε ύψιστη προτεραιότητα, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη αρχίσει σε τεχνοκρατικό επίπεδο η προεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη για τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης.