Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απαντά για τη Λεμεσό ο Ιωάννου: «Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα»

Απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter o Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου για τον χαμό που παρατηρείται από το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό.

''Η οργάνωση και διεκπεραίωση της διαδικασίας εμβολιασμών είναι υποδειγματική σε όλα τα κέντρα. Oι σημερινές εικόνες από τη Λεμεσό αποτελούν εξαίρεση, που αμαυρώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται.
 
Έχω ζητήσει από τους υπεύθυνους να κάνουν ό,τι μπορούν ώστε να μην επαναληφθούν τέτοια στιγμιότυπα. Καλούνται οι πολίτες να προσέρχονται στην καθορισμένη ώρα για αποφυγή ταλαιπωρίας.''
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE