Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Γνωστό μοντέλο αποκάλυψε ότι έκανε μάσκα προσώπου από τον πλακούντα της

Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές της Φαμπιάνα Μπρίτο, όταν τους αποκάλυψε ότι μετά τη γέννα, χρησιμοποίησε τον πλακούντα του μωρού της ως θεραπεία ομορφιάς για τρεις εβδομάδες, όσο ακόμα ήταν… φρέσκος!

Το γνωστό μοντέλο δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τον -έξι μηνών- γιο της. Όπως υποστήριξε, η επιδερμίδα της αναζωογονήθηκε και άλλαξε προς το καλύτερο.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Fabiana (@fabianabritto_)

“Ο πλακούντας μας είναι πλούσιος σε πολλά θρεπτικά συστατικά, μέσω αυτού διαχειριζόμαστε το μωρό. Έχει βελτιώσει την ελαστικότητα και την αναζωογόνηση του δέρματος και καθώς έχει θρεπτικά συστατικά, φέρνει πολλά οφέλη μετά την εγκυμοσύνη“, υποστήριξε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE