ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

ΕΛΛΑΔΑ: Ανήλικη κατήγγειλε αποτρόπαια άσεμνη κακοποίηση από τον πατέρα της

Οργή προκαλούν οι πληροφορίες του korinthostv στην Ελλάδα,  πως ένας πατέρας στον Άσσο Κορινθίας κακοποιούσε σεξουαλικά την 16,5 ετών κόρη του.

Η ανήλικη ομολόγησε στους αστυνομικούς την αποτρόπαια πράξη, καθώς δεν άντεχε άλλο τον Γολγοθά που βίωνε από την ηλικία των 12 ετών.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Βραχατίου έδρασαν τάχιστα και μετέβησαν στην οικία, όπου εντόπισαν τον πατέρα Αλβανικής καταγωγής και προχώρησαν σε ερωτήσεις. Το Α.Τ Βραχατίου διερευνά την υπόθεση.

 

Η ανήλικη θα μεταφερθεί σε ιατροδικαστή σε νοσοκομείο της Αθήνας για εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 45χρονος έχει συλληφθεί και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου.

Πηγή: newsit

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE