ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

«Οι αλλαγές στην πύλη έγιναν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», λέει το Υφυπουργείο Καινοτομίας

«Οι αλλαγές στην πύλη έγιναν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών», λέει το Υφυπουργείο Καινοτομίας

Ανακοίνωση σχετικά με τη νέα προσθήκη στην πύλη εμβολιασμού, εξέδωσε πριν από λίγο το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής.

Το Υφυπουργείο Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες πως το άνοιγμα της Πύλης Εμβολιασμού Covid19 σήμερα, Παρασκευή 7 Μάιου 2021, για τα άτομα ηλικίας 35 και 36 ετών, συνοδεύτηκε με την προσθήκη μιας καινούργιας λειτουργικότητας, η οποία θέτει τους χρήστες σε σειρά αναμονής, δίδοντας τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα να γνωρίζουν το χρόνο αναμονής για να εξυπηρετηθούν.

Η προσθήκη αυτή, στόχο έχει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την αποφυγή υπερφόρτωσης του συστήματος.

Σημειώνεται ότι, παρόλο που στα πρώτα 35 λεπτά λειτουργίας της Πύλης διαφάνηκε ότι υπήρξαν θέματα ταχύτητας στην εξυπηρέτηση, στη συνέχεια και μέχρι τις 8.45 π.μ. εξυπηρετήθηκαν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top