Ο ΠΟΥ ενέκρινε για επείγουσα χρήση το κινεζικό εμβόλιο Sinopharm

Ο ΠΟΥ ενέκρινε για επείγουσα χρήση το κινεζικό εμβόλιο Sinopharm

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ενέκρινε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού από την κρατική φαρμακευτική εταιρεία της Κίνας, Sinopharm, για επείγουσα χρήση.

Το εμβόλιο, ένα από τα βασικά κινεζικά εμβόλια που έχουν ήδη χορηγηθεί σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους στην Κίνα και εκτός αυτής, γίνεται το πρώτο εμβόλιο κατά της Covid-19 που έχει αναπτυχθεί από μια μη-δυτική χώρα, το οποίο λαμβάνει την έγκριση του ΠΟΥ.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δίνει έγκριση για επείγουσα χρήση σε οποιοδήποτε κινεζικό εμβόλιο για οποιοδήποτε λοιμώδες νόσημα.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Η κίνηση Βαρνάβα στο ΔΗΚΟ και το μεγάλο στοίχημα Νικόλα για την κυριαρχία στο Κέντρο

Το Δημοκρατικό Κόμμα βρίσκεται σήμερα μπροστά σε μια δύσκολη πολιτική πραγματικότητα που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Από κόμμα–ρυθμιστή των εξελίξεων, με καθοριστικό ρόλο στη διακυβέρνηση του τόπου, το ΔΗΚΟ κατατάσσεται πλέον –σύμφωνα με τις περισσότερες δημοσκοπήσεις– στην τέταρτη θέση, πίσω από το ΕΛΑΜ.

BEST OF TOTHEMAONLINE