Νέο μοντέλο μετά το… Κονναφής OUT – Περιμένουν τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κίρζη

Νέο μοντέλο μετά το… Κονναφής OUT – Περιμένουν τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και ΚΙΝΗΣΕΙΣ Κίρζη

Θα χρειαστεί να περάσουν κι άλλες μέρες, για να ξεπεράσουν στον Απόλλωνα, τη μεγάλη απογοήτευση που τους προκάλεσε το ότι πήγαν ξανά κοντά στην πηγή, αλλά δεν ξεδίψασαν.

 

Τις πρώτες μια-δυο μέρες ήταν πολλοί υποστηρικτές της ομάδας, που προέτρεπαν τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη να παραιτηθεί. Παρατηρούμε πάντως, ότι κάποιοι οπαδοί που έγραψαν στα Κοινωνικά Δίκτυα, ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τον πρόεδρο, πέραν από την παραίτηση, τις τελευταίες μια-δυο μέρες, δείχνουν να έχουν «μαλακώσει».

 

Διαβάστε τη συνέχεια στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Προσβλέπει σε παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες η Ολγκίν - Τα είπε με τον Ερχιουρμάν

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν, δήλωσε ότι προσβλέπει σε μια παραγωγική συζήτηση με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν την ερχόμενη βδομάδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE