Αθηνά Ωνάση: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση –Προβληματίζει η εικόνα της

Αθηνά Ωνάση: Σε κακή ψυχολογική κατάσταση –Προβληματίζει η εικόνα της

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Αθηνά Ωνάση τον τελευταίο καιρό, γεγονός που αποτυπώνεται και στις σπάνιες πλέον δημόσιες εμφανίσεις της.

Η «χρυσή» κληρονόμος παρευρέθηκε στους ιππικούς αγώνες της Ρώμης που τελούν υπό την αιγίδα της και όσοι τη συνάντησαν εκεί έμειναν έκπληκτοι από τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η Αθηνά έχει χάσει πολλά κιλά με πολλούς να λένε χαρακτηριστικά ότι έχει γίνει «σκιά» του εαυτού της, ενώ κυκλοφορεί η φήμη ότι η κατάθλιψη τη βασανίζει εδώ και καιρό.

Αρκετοί είναι αυτοί που συνδέουν την κακή ψυχολογική της κατάσταση με την προσωπική ευτυχία που βιώνει ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Η Αθηνά Ωνάση φαίνεται να μην έχει ξεπεράσει το σοκ του διαζυγίου της με τον Αλβάρο. Μάλιστα, για πολύ καιρό φέρεται να ήταν επί 24ωρη επίβλεψη των σωματοφυλάκων της, οι οποίοι ανησυχούσαν μήπως η κληρονόμος προβεί σε κάποια απελπισμένη πράξη…

Ο λόγος του διαζυγίου φέρεται να ήταν ότι ο Αλβάρο πίεζε την Αθηνά να μείνει έγκυος, κάτι που εκείνη δεν ήθελε. Άλλωστε τα δικά του παιδιά, τα θεωρούσε δικά της αφού συνέβαλε πλήρως στην ανατροφή τους. Πολλές ήταν οι φήμες που είχαν ακουστεί εξάλλου και για τον άστατο βίο του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο.

Η χρυσή κληρονόμος φαίνεται ότι το τελευταίο διάστημα πάντως είχε σταματήσει να τρώει, κάτι που φάνηκε και από τις τελευταίες φωτογραφίες που την δείχνουν φανερά αδυνατισμένη. Από την μεριά του ο Αλβάρο, συνεχίζει τη ζωή του.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

LIVE: Το Ισραήλ συνεχίζει τους βομβαρδισμούς στον Λίβανο, «παραβίασαν την εκεχειρία» λέει η Χεζμπολάχ και απαντά με ρουκέτες

Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE