ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

Σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE