ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

ΛΕΜΕΣΟΣ: Δυστυχώς νέο θανατηφόρο τροχαίο – Νεκρός ο Μαρίνος Αναστασίου

Σε νέα θανατηφόρα τροχαία σύγκρουση, που συνέβη νωρίς το απόγευμα, στην επαρχία Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Μαρίνος Αναστασίου, 41 ετών, κάτοικος χωριού της επαρχίας Λεμεσού.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30μ.μ. σήμερα, στο δρόμο Μονής – Πύργου, στην επαρχία Λεμεσού.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 41χρονος, παρέκκλινε της πορείας της με αποτέλεσμα να βγει εκτός δρόμου, να προσκρούσει σε συρμάτινη περίφραξη περιβολιού και να ανατραπεί.

Ο 41χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE